Casă de mici dimensiuni in suprafată de 71 mp

Proiectul se incadrează in categoria proiectelor de case mici, si ne aduce in prim plan o locuintă cu un singur nivel ce are suprafata de 71 mp, o inăltime de 5.9mp, si un unghi de inclinare al acoperisului de 25°. Nici suprafata de teren pe care a fost construită casa nu este una mare, dimensiunile parcelei de teren fiind 18.72mx17.50m.

Casa mică captează atentia printr-un design simplu, insă modern , fatada fiind cea care o personalizează prin finisajele de lemn – caramidă, in contraste placute .

In plan,la interior,  casa vine cu spatiile de zi impartite in, zona de living, respectiv, bucătaria cu sala de mese inclusă, si două dormitoare amplasate in partea din spate, ferite de agitatia cotidiană.

Living +dining 24.4mp

Bucătărie 7mp

Cămară 4.5mp

Hol 4.9mp

Vestibul 4.4mp

Dormitor 8.3mp

Dormitor 11.6mp

Baie 6 mp

Spatiile de zi vin intr-o singură suprafată deschisă, extinse in afară cu o terasă de 12mp, semiacoperită cu bârne din lemn.

Varianta “la cheie cu toate finisajele superioare incluse ” a unei astfel de  construcții (nu include costul terenului si mobilierul) poate fi  estimată la prețul de 45.000 euro, aproximativ 634 euro/mp . Fotografiile din interiorul casei au rolul de a vă inspira în decorarea viitoarei case. Rolul articolului este de a vă oferi o sursă de inspirație.

Dacă v-a plăcut proiectul acestei case de vis,  şi considerați că poate fi o sursă de inspirație pentru proiectele dumneavoastră viitoare vă invităm să-l distribuiți şi prietenilor de pe facebook. Vă mulțumim

Sursa: dobredomy.pl

Comenteaza prin Facebook

comentarii