Casă de vis cu terasă din lemn si mansardă.

Casa de vis pe care dorim să o prezentaăm astazi are terasă, mansardă dar si un design modern care atrage imediat privirile. Din punctul nostru de vedere această casă este ideală celor care doresc să aiba costuri mici la intretinere dar si celor care doresc o casă de vis usor de construit. Această locuintă de vis este formată din doua parti: partea interioară de 140 de metri pătrati si terasa exterioară care atrage imediat toate privirile si este elementul cheie al acestei case de vis fiind locul de socializare dar si de relaxare al intregii familii dar si al invitatilor lor.

1

Casa este formată dintr-un living spatios, un birou care poate fi transformat cu usurintă intr-un dormitor pentru invitati si o mansardă imensă care poate fi compartimentată in trei dormitoare datorită asezarii ei separate fată de restul casei.

2

In dormitorul mare avem amplasat un balcon care are vedere in gradina casei si este situat deasupra garajului. Design-ul casei de vis este simplu, elegant si imbină elemente moderne dar si clasice, rezultatul fiind o casă de vis ideală pentru o familie cu 5-6 persoane.

3

Culoarea acoperisului este in contrast perfect cu peretii albi ai casei de vis dar si nuantele calde ale lemnului de pe terasa. Din punct de vedere energetic locuinta se conformează cu ultimele standarde si este eficientă energetic datorită celor 12 panouri solare montate pe acoperisul casei. Ferestrele de la mansardă asigură lumină naturală pe intreg parcursul zilei casei de vis si permit celor 3 dormitoare sa fie aerisite cu usurintă.

4

Ce părere aveti despre proiectul acestei casă de vis ? Ati locui in ea ? Ce credeti ca ii lipseste sau ce ati mai adauga la ea? Asteptam parerile voastre in rubrica de comentarii. Daca v-a plăcut această casă de vis vă invitam să o distribuiti si prietenilor vostri de pe facebook. Vă multumim pentru că ne urmăriti.

Sursa: extradom.pl

Comenteaza prin Facebook

comentarii