Casa de vis cu terasa din lemn si mansarda.

Casa de vis pe care dorim sa o prezentam astazi are terasa, mansarda dar si un design modern care atrage imediat privirile. Din punctul nostru de vedere aceasta casa este ideala celor care doresc sa aiba costuri mici la intretinere dar si celor care doresc o casa de vis usor de construit. Aceasta locuinta de vis este formata din doua parti: partea interioara de 140 de metri patrati si terasa exterioara care atrage imediat toate privirile si este elementul cheie al acestei case de vis fiind locul de socializare dar si de relaxare al intregii familii dar si al invitatilor lor.

1

Casa este formata dintr-un living spatios, un birou care poate fi transformat cu usurinta intr-un dormitor pentru invitati si o mansarda imensa care poate fi compartimentata in trei dormitoare datorita asezarii ei separate fata de restul casei.

2

In dormitorul mare avem amplasat un balcon care are vedere in gradina casei si este situat deasupra garajului. Design-ul casei este simplu, elegant si imbina elemente moderne dar si clasice, rezultatul fiind o casa de vis ideala pentru o familie cu 5-6 persoane.

3

Culoarea acoperisului este in contrast perfect cu peretii albi ai casei dar si nuantele calde ale lemnului de pe terasa. Din punct de vedere energetic locuinta se conformeaza cu ultimele standarde si este eficienta energetic datorita celor 12 panouri solare montate pe acoperisul casei. Ferestrele de la mansarda asigura lumina naturala pe intreg parcursul zilei si permit celor 3 dormitoare sa fie aerisite cu usurinta.

4

Ce parere aveti despre aceasta casa de vis ? Ati locui in ea ? Ce credeti ca ii lipseste sau ce ati mai adauga la ea? Asteptam parerile voastre in rubrica de comentarii. Daca v-a placut aceasta casa de vis va invitam sa o distribuiti si prietenilor vostri de pe facebook. Va multumim pentru ca ne urmariti.

 

Sursa: extradom.pl

Comenteaza prin Facebook

comentarii

×
Lasa-ne un like:
Multumim!
Am dat deja
×
V-a placut acest articol ?
Distribuie pe Facebook
Am distribuit deja