Casă de vis cu un singur nivel, ideală pentru familiile cu 3-4 membri.

Proiectul prezentat este cel al unei case pe un singur nivel care oferă comoditate si funcționalitate  in utilizare. Suprafata locuintei este de 102mp, inăltimea clădirii este de 5.9m, suprafata de teren pe care poate fi construită este de 500 mp .

La exterior casa surprinde privitorul in mod plăcut, având fatada albă si fiind partial placată cu insertii din lemn.

Intrarea in locuintă este protejata de acoperisul casei, si ne  conduce intr-un mic vestibul care se prelungeste cu un hol alungit ce separa interiorul in două: zona de zi si zona de noapte.

Zona de zi este un un spatiu deschis ce cuprinde livingul, locul de luat masa si bucătăria de tipul open space.

Proiectul a fost gândit astfel ca zona dormitoarelor să beneficieze de liniste datorită holului care o separă de zona unde se desfăsoară activitătile zilnice. Cele trei dormitoare dispun de o baie spatioasă.

Compartimentarea interioară a locuintei include :

Vestibul – 2,4 mp

Hol – 11.59 mp

Bucătărie – 14,22 mp

Camera de zi + dining – 26,39 mp

Wc – 1,52 mp

Dormitor – 10,72 mp

Dormitor – 9,24 mp

Dormitor – 16,77 mp

Baie – 5,99 mp

Camera cazanelor – 3,48 mp

Varianta “la cheie cu toate finisajele superioare incluse ” a unei astfel de  construcții (nu include costul terenului si mobilierul) poate fi  estimată la prețul de 65.000 euro, aproximativ 637 euro/mp .

Fotografiile din interiorul casei au rolul de a vă inspira în decorarea viitoarei case. Rolul articolului este de a vă oferi o sursă de inspirație.

Dacă v-a plăcut proiectul acestei case de vis,  şi considerați că poate fi o sursă de inspirație pentru proiectele dumneavoastră viitoare vă invităm să-l distribuiți şi prietenilor de pe facebook. Vă mulțumim

Sursa: projekty.ign.com.pl

Comenteaza prin Facebook

comentarii