Casa de vis in stil modern cu o suprafata de 132 mp

Pretul aproximativ al acestei case de vis mici este de 68.000 euro – 516 euro/mp

 Proiectele propuse de noi in acest articol au scop informativ-vizual. Nu suntem arhitecti sau constructori.  Vă prezentam aceste idei pentru a vă ajuta in alegerea celei mai bune variante pentru construirea unei locuinte sau case de vacantă.

untitled-2

 Casele mici cu design modern si usor futurist, intercalate printre locuintele uzuale  si blocuri , sunt din ce in ce mai rare, dar impresionează intotdeauna prin aspectul deosebit si suprafetele generoase. In acest articol vă prezentăm o casa de vis mică in suprafată de 132 mp, cu un stil modern, tineresc .

untitled-3

Este un proiect interesant pentru oamenii care apreciază funcționalitatea și arhitectura modernistă. Casa de vis mică de astăzi are o formă asemeni unui bloc cubist cu zidurile din beton celular, acoperisul din beton armat tip terasă hidroizolată. La exterior marginea acoperisului a fost decorată cu ornamente decorative de exterior, care ii dau un aspect de casă din povesti. Fatada exterioară a livingului este placată cu lemn de cedru lăcuit , dispus in straturi diferite in relief, creand impresia unei miscarii ondulatorii, iar fatada dormitorului este placată cu marmură decorativă, creandu-se  acea notă discordantă intre aspectul modern si usor futurist al casei de vis moderne de astazi.

untitled-4 untitled-casa-1

Specificatii constructive : 

Suprafata utila  :  131,95 m²

Suprafata desfasurata cu tot cu terasa 178 mp.

Capacitate cilindrică :  349.51 m³.

Inaltime :   5.05 m.

Panta acoperișului de 3 °.

 Zona acoperișului : 148 m².

Dimensiunea minimă a parcelei de teren :  21,86 x 21,86 m.

Nivelurile  : 1-Parter

Camere  :  5

Amenajari exterioare – Piscina

ufdrntitled

Conform planului architectural casa este compartimentată in : Living cu loc pentru servirea mesei in suprafată de 39.4 mp, bucătarie de 17,2 mp, baie de 4.1 mp, hol la intrare de 3.3 mp, wc de 2.9 mp, baie de 6.3 mp, dormitor de 12.9 mp, hol de 13 mp, dressing de 1,8 mp, dormitor de 13,8 mp, dormitor de 12,1 mp cu doua dressinguri unul de 3.2 mp si altul de 2.1 mp si o terasă neacoperită de 46 mp.Casa geometrică ascunde un spatiu luminos, confortabil și funcțional la interior.

unftitled

Locul de luat masa a fost integrat în camera de zi , unde avem montat si un semineu care incălzeste spatiul si holurile. Bucataria este de asemeni integrată in living dar este delimitată de o usă culisantă care blochează mirosurile să intre in casa. Toate camerele acestei case moderne au usi si ferestre mari, din geamuri de Pvc care antifonează zgomotul din exterior, si fac interioarele sa fie deschise către grădina din jur.

untitledhgy

Cele 3 dormitoare, fiecare cu dressing , cresc în mod semnificativ independența membrilor familiei și standardul de asemanare al casei cu un  apartament. La interior, designerii au optat pentru peretii albi care contrastează cu podeaua din parchet care imită pardoseala de lemn. De pe terasa neacoperită  amplasată in spatele casei de vis moderne, dăm către o piscină mică, îngustă, care servește ca loc de odihnă și relaxare.

untitled-ut

Piscina unei case de vis nu trebuie să fie foarte mare, scopul ei este sa vă relaxati in apă, nu neaparat să inotati cu scopul de face sport. Dacă vă ganditi la o piscină nu  foarte scumpă, este  bine să stiti că există piscinele din otel Skypool. Piscinele din otel sunt construite din panouri modulare din otel galvanizat (material rezistent la coroziune). Structura din panouri care constituie peretii piscinei, se montează pe o placă de beton care reprezintă fundul piscinei.

untitlegfd untitletd

Calitatatea piscinelor din otel, pretul accesibil si montajul extrem de rapid si usor sunt atuurile care fac ca aceste piscine să fie printre cele mai indragite si apreciate piscine.Costurile mari nu sunt date de amenajarea piscinelor si a pavajelor de langa ele, ci de instalatiile de filtrare, incălzire si de pompare a apei. Deci, cu cat mai simplă cu atat mai ieftină.

untitlfdred untitljhged

Toate piesele de mobilier din camere au fost alese să se imbine perfect cu designul casei, canapeaua, mobila de bucătarie şi dressingul, obiectele de iluminat cum ar fi luminile pe un suport tip pandantiv suspendat deasupra cazii de baie sau un candelabru cu aspect funky, sunt create cu acelasi design modern.O casă mică cu design modern cuprinde o gama diversa de palete si finisaje. Aspectul modern include tonuri lemnoase, linii unghiulare, accente metalice si forme geometrice. Alegerea stilului, culorii si adaptarea lor la spatiul existent  vă apartine in totalitate.Vă dorim spor la construit si multă imaginatie in decoratul interior.

1468503703n3pa5_360_0_tl_normal

untitled-5

Sursa: z500.com

Comenteaza prin Facebook

comentarii