Case de vis mici pana in 70 m2 – 3 proiecte detaliate

O casa de vis cu o suprafata mica este tot ce isi doresc majoritatea familiilor tinere. Acest lucru se datoreaza costurilor reduse de constructie si intretinere dar si a faptului ca din ce in ce mai multe familii doresc sa isi creasca copiii in natura, departe de orasele aglomerate. Aceste case mici sunt optiunea ideala care combina perfect spatiile de zi dar si cele exterioare cu un dormitor spatios. Astazi am deci sa va prezentam trei astfel de case mici ce nu depasesc 70 de metri patrati.

Primul proiect de casa mica de astazi are o arhitectura simpla, clasica, cu acoperis in doua ape si o suprafata utila de aproximativ 70 de metri patrati. Locuinta are un living spatios, o bucatarie, un loc pentru servirea mesei, o baie si doua dormitoare separate in partea din spate a casei. Pretul in faza semifinisata al acestei case de vis mici este de 25 000 de euro.

proiect-casa-mica-70-metri-patrati-fotografii proiect-casa-mica-70-metri-patrati-fotografii1 proiect-casa-mica-70-metri-patrati-fotografii2 proiect-casa-mica-70-metri-patrati-fotografii2-plan

Al doilea proiect de casa mica este tot o locuinta pe un singur nivel cu o arhitectura clasica si elemente de caramida decorativa amplasata pe fatada ce dau un aer modern constructiei. Casa are o suprafata utila de aproape 70 de metri patrati si este impartita astfel: o zona de zi in care gasim un living destul de mare cu loc pentru servirea mesei, o bucatarie, o baie si zona de seara unde se afla cele doua dormitoare. Pretul la cheie al aceste case de vis mici este de 35 000 de euro conform constructorului.

proiect-casa-mica-70-metri-patrati proiect-casa-mica-70-metri-patrati2 proiect-casa-mica-70-metri-patrati-plan

Al treila proiect de casa mica pana in 70 de metri patrati are o arhitectura moderna si o suprafata utila de aproximativ 67 de metri patrati. Casa are o impartire foarte buna a spatiului astfel ca zona de zi ce cuprinde living-ul, bucataria si sala de mese este delimitata de zona ce cuprinde cele doua dormitoare.

proiect-casa-mica2

SONY DSC

 

proiect-casa-mica4 proiect-casa-mica5 proiect-casa-mica6 proiect-casa-mica7 proiect-casa-mica8 proiect-casa-mica9 proiect-casa-mica10 proiect-casa-mica11 proiect-casa-mica12

plan-casa-mica

Ce parere aveti despre aceaste trei case de vis ? Care va place mai mult sau care credeti ca se potriveste mai bine familiei dumneavoastra? Ce credeti ca ii lipseste sau ce ati mai adauga la ea? Asteptam parerile voastre in rubrica de comentarii. Daca v-au placut aceste case de vis va invitam sa le distribuiti si prietenilor vostri de pe facebook. Va multumim pentru ca ne urmariti.

Sursa:z500.se,

Comenteaza prin Facebook

comentarii

×
Lasa-ne un like:
Multumim!
Am dat deja
×
V-a placut acest articol ?
Distribuie pe Facebook
Am distribuit deja