Locuintă cu un singur nivel in suprafată de 142 mp cu garaj dublu

Proiectul de  casă doar parter cu trei dormitoare si garaj dublu este special conceput pentru familiile tinere. Casa are o suprafata de 142 mp, o teras ageneroasa, inaltimea de 6 m, si un unghi de inclinare al acoperisului de 30˚.

Arhitectura clădirii este una simplă,  pusă in valoare prin finisajele din lemn, ce contrastează cu albul peretilor si albastrul acoperisului.

Garajul clădirii a fost proiectat pentru 2 masini, una putând fi parcată in garajul inchis, cealată in garajul deschis, acoperit cu o pergolă din lemn.

Pentru a economisi spatiu , interiorul a fost gândit de tipul open space, livingul, diningul si bucătăria asigură acces usor atât pentru prepararea cât si pentru servirea mesei.

Semineul este situat in mijlocul livingului pentru a putea incalzi camera in serile reci . Livingul si diningul au fiecare câte o usă glisantă către terasa exterioară care are pardoseala din lemn pentru un confort sporit .

Cele trei dormitoare au cam aceeasi mărime si impart a doua baie din casă. Tot pe holul de lângă camere este situată si scara pentru pod, care poate asigura un spatiu generos pentru depozitare.

Compartimentarea interioară este alcătuită din :

Vestibul – 2.7 mp

Hol – 2,7 mp

Bucătărie – 6,8 mp

Camera de zi – 24,9 mp

Coridor – 8.4 mp

Dormitor – 10,8 mp

Dormitor – 10,5 mp

Dormitor – 9,5 mp

Baie – 3.2 mp

Wc – 1.3 mp

Cameră boilere – 12,1 mp

Garaj inchis – 19,6 mp

Garaj deschis – 17,2 mp

Terasă – 12,5 mp

Varianta “la cheie cu toate finisajele superioare incluse ” a unei astfel de  construcții (nu include costul terenului si mobilierul) poate fi  estimată la prețul de 92.000 euro, aproximativ 648 euro/mp . Fotografiile din interiorul casei au rolul de a vă inspira în decorarea viitoarei case. Rolul articolului este de a vă oferi o sursă de inspirație.

Dacă v-a plăcut proiectul acestei case de vis,  şi considerați că poate fi o sursă de inspirație pentru proiectele dumneavoastră viitoare vă invităm să-l distribuiți pe facebook. Mulțumim

Sursa: www.casevis.ro

Comenteaza prin Facebook

comentarii