Casă cu structură mixtă, in suprafata de 82 mp, ideală pentru o familie cu 3-4 membri

Proiectul de casă construită pe structură mixtă este compusă din beton si zidărie portantă la parter si structură usoară din lemn pentru mansardă.

Casa poate servi, de asemenea, ca o cabană mică si cochetă. Suprafata desfăsurată a locuintei este de 82 mp, are inăltimea de 7.5m, si oferă 4 camere spatioase.

Forma clădirii si arhitectura delicată iese in evidentă datorită spatiilor mari vitrate ale ferestrelor, finisajelor exterioare realizate cu lemn și piatră.

Un balcon mare și o terasă acoperită cu vedere la grădină, geamurile mari din camera de zi dau un efect fantastic de deschidere spre grădina.

În interiorul locuinței este proiectat un  parter living mare cu scară interioară si semineu, bucătărie semi-deschisă, baie, camera cazanului cu încălzire centrală și vestibul. La mansardă este programată zona de noapte cu trei dormitoare, toaletă și hol.

Parterul  are suprafata de 46mp si este compartimentat in :

  Vestibul – 3,40 mp

Cameră de zi cu zonă de luat masa – 28.14 mp

Bucătărie – 6,58 mp

Baie – 3,29 mp

Cameră boilere – 4,47 mP

Mansarda are suprafata de 36 mp si este compartimentată in :

Hol – 1,87 mp

Baie – 3,71 mp

Dormitor – 8.65 mp

Dormitor – 11.57 mp

Dormitor – 9,83 mp

Varianta “la cheie cu toate finisajele superioare incluse ” a unei astfel de  construcții (nu include costul terenului si a mobilierul) poate fi  estimată la prețul de 53.000 euro, aproximativ 646 euro/mp construit. Fotografiile din interiorul casei au rolul de a vă inspira în decorarea viitoarei case. Rolul articolului este de a vă oferi o sursă de inspirație.

Dacă v-a plăcut proiectul acestei case de vis,  şi considerați că poate fi o sursă de inspirație pentru proiectele dumneavoastră viitoare vă invităm să-l distribuiți.

Sursa: projekty.ign.com.pl si z500.com

Comenteaza prin Facebook

comentarii